Om dette arrangement

Tid
13:30 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?

Bogsnak i naturen - Glumsø

Bookwalk-læseklub i Glumsø, hvor vi taler om bøger, mens vi går rundt om Glumsø Sø.

En god kombination af litteratur, natur og sundhed. 

Vi læser en bog til hver gang. Når vi mødes, får I en kort introduktion til bogen samt stikord til samtale, når vi efterfølgende skal gå rundt og nyde den smukke natur rundt om Glumsø Sø. Vi standser på udvalgte steder og samler op på snakken. Det handler om at dele gode læseoplevelser og nyde naturen på en og samme tid. Vi slutter af i Café Rejseladen med en kop kaffe samt lidt sødt og sundt.

Temaet dette efterår er FAMILIEN. De tre bøger, som danner udgangspunktet for de tre ture er: Katrine Marie Guldager: En uskyldig familie, Thorstein Thomsen: Bare vi har hinanden og Helga Flatland: En moderne familie. Biblioteket bestiller bøgerne hjem i god tid.

Læsning som terapi er slet ikke nyt. Allerede i oldtiden betragtede man bøger som "medicin for sjælen". Og i dag viser hjerneforskning, at der sker målbare ændringer i hjernestrukturen, når vi læser litteratur. 

RENT PRAKTISK: Vi gennemfører vores ture, så vidt vejret tillader. Du skal kunne gå de ca. 3,5 km rundt om Glumsø Sø. Husk gode sko og evt. noget at drikke.

Vi mødes foran Glumsø Bibliotek, Torvet 1, 4171 Glumsø. Vi går turen rundt om Glumsø Sø.
Tilmelding her til venstre. Du kan tilmelde dig alle tre gange eller fra gang til gang. 

Torsdage fra kl. 13.30-16.00: 29. august, 19. september og 24. oktober

Gratis. Der betales for kaffe og kage i Café Rejseladen.  

Pris
0