Om dette arrangement

Tid
13:30 - 16:00
Pris
Gratis
Bibliotek

Bogsnak i naturen - Glumsø

Forårets sidste "bookwalk-læseklub" i Glumsø, hvor vi taler om bøger, mens vi går rundt om Glumsø Sø. En god kombination af litteratur, natur og sundhed.

Vi læser en bog til hver gang. Når vi mødes, får I en kort introduktion til bogen samt stikord til samtale, når vi efterfølgende skal gå rundt og nyde den smukke natur ved Glumsø Sø. Vi standser på udvalgte steder og samler op på snakken. Det handler om at dele gode læseoplevelser og nyde naturen på én og samme tid. Vi slutter af med en kop te eller kaffe samt lidt sødt og sundt i Café Rejseladen. 

Temaet dette forår er LIVSGLÆDE. Bogen, som danner udgangspunkt for denne tur, er: Annedorte Ries: Pilgrim - en meget ærlig og livsbekræftende beskrivelse af en dansk kræftlæges tur på Caminoen. Biblioteket bestiller bogen hjem i god tid. Den kan afhentes og lånes på Glumsø Bibliotek.  

Medicin for sjælen

Læsning som terapi er slet ikke nyt. Allerede i oldtiden betragtede man bøger som "medicin for sjælen". Og i dag viser hjerneforskning, at der sker målbare ændringer i hjernestrukturen, når vi læser litteratur.  - Det er så dejligt at læse. Og det giver noget helt særligt at gå og tale om bøger ude i naturen, fortæller bibliotekar Vibeke Sølling, som kører bibliotekets livshistorie-workshops samt stod bag pilotprojektet Hold Hjernen Frisk med ture for seniorer i naturen. 

Rent praktisk:

Vi gennemfører vores ture, så vidt vejret tillader. Du skal kunne gå de ca. 3,5 km rundt om Glumsø Sø og hen til Café Rejseladen. Husk gode sko og evt. noget at drikke.

Tid og sted:

Torsdag den 23. maj fra kl. 13.30-ca. 16.00. Vi mødes foran Glumsø Bibliotek, Torvet 1, 4171 Glumsø. Gratis, men der betales for kaffe og kage i Café Rejseladen. 

Tilmelding her på hjemmesiden. Du kan tilmelde dig alle tre gange eller fra gang til gang. Der er et begrænset antal pladser. 
Info: Vibeke Sølling, tlf.: 5588 4123 eller mail: visje@naestved.dk.