Om dette arrangement

Tid
9:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Salen
For hvem?
Section

Tre dages skriveskole i sommerferien. For børn og unge 12 – 15 år

Næstved Bibliotek inviterer til tre dages skriverskole i sommerferien. Går du med en forfatterspire i maven, er du mellem 12 og 15 og mangler noget sjovt at lave i sommerferien? Så se med her.

Den 6 – 8 august hver dag kl 9:00 -12:00 har du muligheden for at deltage i Næstved Biblioteks spritnye skriveskole.  Vi skal i løbet af de tre dage igennem en masse sjov og udfordrende skriveøvelser og ender med at stå med en færdig og gennemarbejdet tekst hver, som vi samler i en lille udgivelse.

Den 8. vil der være bogreception fra 15-16.30, hvor vi læser vores tekster op for de fremmødte (hvis man tør og har lyst) og nyder en lille forfriskning. 

Underviserne på skriveskolen er Martin Vinther Madsen og Erik Sølvsteen, der begge arbejder som kulturformidlere på Biblioteket. De elsker hver især bøger og de skrevne ord og har en masse spændende erfaringer fra bogverden. 

Martin er børnebogsforfatter og har skrevet et væld af børnebøger. Erik har arbejdet som forlagsredaktør i 10 år og har også skrevet et par bøger. Så du er garanteret at få en masse gode tips og tricks og konstruktiv kritik, så din færdige tekst står helt skarp til bogreceptionen. 

Vi glæder os til nogle sjove dage med ordleg og håber meget, at du vil være med. 

OBS: Deltagerne skal selv medbringe computer eller tablet med skriveprogram.

Tilmelding er til alle tre dage, dvs. d. 6-8. august kl. 9:00 - 12:00 og bogreception kl. 15:00-16:30 sidste dag. Tilmeldte modtager flere informationer, når vi er tættere på skriveskolen.

Mange hilsner 
Martin og Erik