Om dette arrangement

Tid
10:30 - 11:30
Pris
20 kr.
Bibliotek
For hvem?
Section

TEGNEWORKSHOP – skab din egen superhelt

Mød en professionel illustrator og få fede tegnetricks. Skab din egen superhelt og deltag i en konkurrence, om at få lavet superhelten til en flot plakat af en professionel tegner. Målgruppe 9 – 15 år.

Animatoren Bodil Bang Heinemeier kommer til Næstved Bibliotek og laver foredrag og workshop om superheltetegninger. Der bliver mulighed for at høre, hvordan Bodil arbejder og se nogle af de illustrationer, hun har lavet. Der vil også være tid til selv at prøve kræfter med at skabe og tegne sin egen superhelt. 

Alle superhelte har en hemmelig identitet, særlige styrker, en svaghed og et rammende navn. Hvordan skal din superhelt være? Det får du ideer til i denne workshop, som også kickstarter en konkurrence, hvor vinderen får lavet sin superhelt om til en sej plakat, tegnet af Bodil. 

Bodil Bang Heinemeier er uddannet animator, fra Animationsværkstedet i Viborg. Hun har arbejdet som animator i både Danmark og udlandet indtil 2011, hvor lysten til at blive illustrator måtte forfølges. Siden har hun illustreret en mængde børnebøger for bl.a. Høst og Søn, Alvilda, Gyldendal og Carlsen. Det er blevet til flere børnebogsserier med så forskelligt indhold som rasende zombier, søde piger med venindeproblemer og eventyrlige monstre. Særlig kendt er måske nok hendes superheltetegninger fra serien ”De Unge Helte” af Nicole Boyle Rødtnes og Bjarke Schjødt Larsen.

Kom og vær med til dette fantastiske og unikke arrangement.

NB: Konkurrencen om at få virkeliggjort sin egen superhelt på en plakat løber i tre uger. Først derefter trækkes en vinder. Det er muligt at deltage i konkurrencen, selvom man ikke har været med til workshop. Spørg på dit lokale bibliotek og få udleveret konkurrencebetingelserne.