Forfatter Anna Grue
Foto af forfatter Anna Grue.

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 kr.
For hvem?

AFLYST! Anna Grue gæster Korskilde

ARRANGEMENTET ER DESVÆRRE AFLYST! Korskilde Bibliotek er rigtig stolte af at kunne præsentere krimiforfatter Anna Grue – en af Danmarks mest læste krimiforfattere. Så hvis du elsker at læse krimier, må du ikke gå glip af dette arrangement.

På denne aften i november – nærmere bestemt mandag d. 17. januar kl. 19:00-20:30 – vil krimiforfatter Anna Grue fortælle om bøgerne "Mysteriet i Genbrugsen" og "Døden i Kurbadet", med hovedpersonen Anne-Maj Mortensen. Undervejs vil Anna Grue bl.a. fortælle om, hvor hun henter inspiration til sine bøger. Hun vil også fortælle lidt om ’hyggekrimi’-genren og hvorfor hun har valgt en pensionist som hovedperson til sin nye krimiserie. Så gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at opleve Anna Grue på Korskilde bibliotek.

Kort om Anna Grue
Anna Grue (eller den danske Agatha Christie, som hun også kaldes) er lige nu aktuel med krimien ”Døden i Kurbadet” (2021). Hun debutterede i 2005 med bogen ”Noget for Noget” og har siden 2007 levet af at skrive. Hun har blandt andet skrevet Dan Sommerdahl-serien (på 7 bøger) og to voksenromaner ”Italiensvej” samt ”De voksnes rækker”. I 2020 udkom den første Anna-Mai-bog ”Mysteriet i Genbrugsen”, og i 2021 udkom så anden bog ”Døden i Kurbadet”.

Materialer

Anna Grue: Mysteriet i Genbrugsen : kriminalroman GennemseGennemse
  • Bog

Mysteriet i Genbrugsen : kriminalroman

Af Anna Grue (2020)
Krimi. Anne-Maj er efterlønner og arbejder som frivillig i en genbrugsbutik. Da flere af hendes kolleger i Genbrugsen...
Læs mere
Anna Grue: Døden i kurbadet : kriminalroman GennemseGennemse
  • Bog

Døden i kurbadet : kriminalroman

Af Anna Grue (2021)
Anne-Maj er på rekreation på et kurbad, da en af de andre gæster findes dræbt. Med vanlig ildhu assisterer hun politi...
Læs mere