Monica Lylloff
Monica Lylloff

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
For hvem?

Seje mor

Monica Lylloff fortæller om livet som mor til tre børn med hver deres diagnose.

Monica Lylloff er 41 år, jurist, anklager og hundeinstruktør – og så er hun mor til tre fantastiske børn med hver deres diagnose. Da Monica blev mor til for tidligt fødte tvillinger i 2007, blev hendes liv vendt på hovedet, og hun blev kastet ind i en verden som pårørende, en verden med diagnoser, bekymringer og kampe. 

Monica Lylloff har skrevet bogen ”Seje mor – en fortælling om livet med 3 børn med særlige behov”. Bogen er en personlig beretning om, hvad det vil sige at være en familie med handicappede børn, hvor diagnoser (autisme, adhd, angst, skolevægring, cerebral parese, hydrocephalus med flere), hjælpemidler og møder med systemet er en fast del af hverdagen.

Mange svære valg

Nu er familiens tre børn blevet henholdsvis 11 år og 13 år, og Monica og hendes mand kan se tilbage på en rejse med sorger, glæder og mange erfaringer. Hvor de som forældre har skullet og stadig skal træffe svære valg. Monicas budskab er dog, at uanset hvad livet byder på, gælder det om at få det bedste ud af det. 

I februar 2019 var Monica Lylloff med til at starte Facebook-gruppen ”Bak op om de pårørende til handicap og psykisk sårbarhed” og senere kampagnen #enmillionstemmer. Hun vil derfor også fortælle nærmere om kampen for at få ændret forholdene for mennesker med handicap og psykisk sårbarhed og deres pårørende.
 

Pris
50

Materialer

GennemseGennemse
Reservér
  • Bog

Seje mor : en fortælling om livet med 3 børn med særlige behov

Af Monica Lylloff (f. 1978) (2019)
Læs mere