Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted
Store scene
For hvem?

Mere liv i haven

Det står mange steder skidt til med biodiversiteten i Danmark. Det kan vi gøre noget ved, ved at gøre vores haver mere vilde. Hør spændende foredrag om, hvad du kan gøre for at hjælpe den vilde natur på vej i haven.

Denne aften får vi besøg af Signe Schrøder som er foredragsholder og formand for landsforeningen Praktisk Økologi.

Hun har uddannet over 500 vild-have-mentorer, som er frivillige, der gerne vil inspirere andre til at gøre en forskel for den vilde natur i haverne. Signe har en baggrund inden for kommunikation og har arbejdet 10 år på Christiansborg.

Signe vil fortælle om hvad du kan gøre for at hjælpe naturen i din have, øge biodiversiteten og få den perfekte vilde have.

I dag er vi mange, der ordner og regerer og trimmer og friserer vores haver med det resultat at naturen bliver klemt og biodiversiteten falder. Det gælder mange steder, også i villa- og kolonihaverne. Vores land er på mange måder rigt - men biologisk fattigt.

Det skal vi have gjort noget ved, både for naturens skyld men også fordi ”vilde haver” er mere spændende med deres mange forskellige danske blomster, insekter og andet dyreliv, end den
nok så pæne græsplæne hvor ikke et strå vender forkert.

Det er gratis at deltage - du skal blot huske at tilmelde dig. Foredraget vil foregå på store scene, der ligger lige til højre når du kommer ind i biblioteksrummet.