Foto af psykolog Christian Mogensen
Foto af psykolog Christian Mogensen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Bibliotek
Pris
30 kr.
Tickets
Billetsalg lukket

E-sport: Forstå ”Gaming-kulturen”

Psykolog Christian Mogensen giver et levende indblik i kulturen omkring computerspil og gode råd til forældre til gamere.

Hvem er Christian? 
Christian Mogensen er uddannet i filosofi og psykologi. Til dagligt arbejder han hos Center for Digital Pædagogik, hvor han undersøger den digitale generations hverdag på nettet. Men hvis det skal forklares kort, så er Christian en nørd!
 
Hvorfor computerspil? 
Computerspil er fantastiske. Nogle gange så fantastiske at man taber timer og dage til skærmens skær. Til gengæld får man masser af social stimuli og skræddersyede udfordringer; men hvornår er det en fair byttehandel?
Computerspil og hele kulturen omkring dem kan være svær at forstå, når man ikke selv er vokset op i slipstrømmen fra CounterStrike, League of Legends og Minecraft.
 
Hvad får forældre ud af dette foredrag? 
Vi giver et indblik i, hvorfor og hvordan computerspil gør børn og unge glade, og giver gode råd til hvordan man styrer skærmtid, og sørger for, at computerspillene ikke bliver noget man skændes om derhjemme. Vi tilbyder et indblik i den ungdomskultur som med sit særegne sprog og højlydte følelsesniveau kan være svær at dele entusiasmen for.
Vi vil gerne snakke aldersmærke, sprogbrug, skærmtid, kost og ernæring, fordomme, stereotyper, motivation, streaming og meget mere.
 
Så mød op tirsdag den 18/9 mellem klokken 19 og 20.30, og bliv klogere på dit gamerbarn! 
 
Pris: 30 kr. - tilmelding nødvendig.