Laurits Hansens Brødfabrik i Tornemark
Laurits Hansens Brødfabrik i Tornemark

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
For hvem?

Film og foredrag om landsbyen Tornemark. OBS: Udsolgt

Mange borgere gik forgæves til vores velbesøgte aften om Tornemarks historie i november sidste år. Derfor gentager vi nu det populære arrangement med Bertel Hansen.

Hvilke ændringer er der sket i dit lokalområde gennem tiden? Hvad er der sket med landbrug, butikker og håndværk? Spørgsmålene kan være mange, og der er generelt stor interesse for lokalhistorie. Mange borgere ønsker at bidrage med deres personlige historie til den samlede fortælling om lokalområdet.

Fra landsby til soveby

Fuglebjergegnens Lokalhistoriske Forening, Borupris' Venner medvirker til at udbrede kendskabet til lokalhistorien på Fuglebjergegnen. Denne aften fortæller Bertel Hansen fra Borupris' Venner om Tornemarks udvikling og historie. Foredraget sætter fokus på Tornemark, en landsby med bøndergårde, som bliver til en forretnings- og håndværkerby, for så at ende som soveby. Aftenen slutter med filmen "Tornemark i hverdag og fest".

Der bliver også tid til spørgsmål, og måske kan publikum bidrage med viden om de personer, der optræder på filmen. Aftenen kan give stof til eftertanke om, hvilken udvikling der er ønskværdig for at bevare de små lokalsamfund omkring en større centerby.

Det er gratis at deltage – billetbestilling nødvendig.

OBS: Udsolgt

Pris
0