Britt-Marie var her
Britt-Marie var her

Om dette arrangement

Tid
17:15 - 21:00
Pris
150 kr.
Lokalitet
Nordisk Film Biograf
Fabriksvej 1
4700 Næstved
Arrangører
Næstved Bibliotek, Nordisk Film Biograf

Brød, Bog og Bio i Næstved

Nordisk Film Biografer Næstved og Næstved Bibliotek inviterer til en spændende kulturel aften i biografen på Fabriksvej 1 i Næstved, hvor vi skal spise sammen og se og tale om filmen Britt-Marie var her.

Det foregår mandag den 27. maj fra kl. 17.15-ca. 21.00. Vi starter med at høre om bogen Britt-Marie var her skrevet af Fredrik Backman over en kop kaffe/te, før vi ser filmen af samme navn. Bagefter spiser vi tapas i biografens lounge, mens vi taler om filmen. 

"Brød, Bog og Bio" er nyt i Næstved regi, men selve konceptet, med at spise sammen og høre om bogen bag filmen, før man ser den i biografen, er ikke nyt. I Glumsø har det siden 2016 kørt under navnet "Bøf, Bog og Bif", som et samarbejde mellem Café Rejseladen, Glumsø Bio og Glumsø Bibliotek. I Næstved samarbejder Næstved Bibliotek med Nordisk Film Biograf om "Brød, Bog og Bio". Den første gang skal vi se filmen, Britt-Marie var her med Pernilla August, i hovedrollen som Britt-Marie.   
 
Britt-Marie var her (2014) af Fredrik Backman er en skøn perle om nye begyndelser af forfatteren bag succesromanen En mand der hedder Ove. 

Om at få en ekstra chance i livet  

Den 63-årige Britt-Marie forlader sin mand efter 40 års ægteskab. Det giver anledning til at se tilbage på livet og gøre op med gamle vaner. Og det er nødvendigt, nu, hvor hun skal ud i den virkelige verden.  
 
Britt-Marie rejser til den lille "udkantsby" Borg, hvor livet nærmest ser ud til være slut for de få mennesker, som stadig bor der. Der gemmer sig imidlertid også store drømme i Borg. Og de små glimt af en lysere fremtid puster nyt liv i Britt-Marie. Måske er det alligevel muligt at få en chance mere. Måske er det aldrig for sent at begynde at leve.  
 
Biblioteket bestiller bogen hjem i god tid. Den kan afhentes og lånes på Næstved Bibliotek i Info-skranken fra den 7. maj.  

Aftenens program i biografen:

Fra kl. 17.15-17.30 - velkomst i loungen - oplæg om bogen bag filmen over en kop kaffe/ te og en småkage. 
 
Fra kl. 17.45-ca. 19.00 - vi ser filmen, Britt-Marie var her
Fra kl. 19.15-ca. 21.00 - vi spiser i loungen, mens vi taler om filmen 

Menu: Tapas fra Go' Appetit Næstved 
Drikkevarer: der er kildevand på bordene. Ekstra drikkevarer kan købes.   

Samlet pris for kaffe, spisning og biograf: 150 kr. Prisen er baseret på tilmelding før arrangementet. Billetter købt over nettet kan vises via tilsendt mail eller billet i NFB's app.
Billetter købes på: https://www.nfbio.dk/order/b201424202_1556183442HJnwd-rpK61
 

Logo for Nordisk Film

Pris
150

Materialer

Fredrik Backman: Britt-Marie var her : roman
Reservér
  • Bog

Britt-Marie var her : roman

Af Fredrik Backman (2014)
Læs mere