Biografplakat for filmen Harpiks
Biografplakat for filmen Harpiks

Om dette arrangement

Tid
17:45 - 22:00
Pris
150 kr
Bibliotek
Sted
Café Rejseladen, Storegade 2, 4171 Glumsø
For hvem?

Bøf, bog og bif: Harpiks

Der inviteres til endnu en spændende kulturel aften, hvor vi starter med spisning i Café Rejseladen for derefter at høre om bogen Harpiks af Ane Riel, før vi ser filmen af samme navn i Glumsø Bio.

Bøf, bog og bif er god måde at mødes med andre og både se film og høre om bogen bag. God hygge omkring spisningen. Alle kan komme – også alene.

Denne gang skal vi se filmen "Harpiks", hvor Peter Plaugborg, Ghita Nørby, Amanda Collin, Sofie Gråbøl og Vivelill Søgaard Holm er blandt navnene, som kan opleves i filmen.

Harpiks (2015) af Ane Riel er en dybt urovækkende fortælling om kærlighedens lænker og frygten for at miste. Den stiller de helt grundlæggende spørgsmål: Er kærligheden altid god, og kan vi elske dem, vi elsker for meget?

Langt væk fra civilisationen

Den enfoldige mand Jens (Peter Plaugborg), hans grotesk overvægtige kone Maria (Sofie Gråbøl) og deres teenagedatter Liv (Vivelill Søgaard Holm) lever dybt inde i skoven et sted langt fra det omgivende samfund. Jens og Maria vendte for mange år siden ryggen til civilisationen af frygt for, at myndighederne ville tage deres datter fra dem. De iscenesatte datterens død og har siden holdt hende skjult fra omverden.

Afskærmet fra samfundet lever de i ét med naturen, men da Livs farmor (Ghita Nørby) efter mange år opsøger den lille familie ude i skoven, skal Liv opdage en helt ny verden. Det trygge paradis står for fald, og for at redde sin familie, må Jens finde sine mørkeste kræfter frem. Det bliver en kamp mellem liv og død…

Du kan låne bogen på Glumsø Bibliotek. 

Aftenens program

Fra kl. 17.45-19.00 – Café Rejseladen
Menu: Øl-braiseret svineskank med kartofler og grøntsager
Ekstra: is (kan købes for 25 kr.)
Fra kl. 19.15-19.30 – Glumsø Bio
Oplæg om bogen bag filmen, Harpiks ved Glumsø Bibliotek
Fra kl. 19.30-ca. 22.00 - Glumsø Bio
Vi ser filmen, Harpiks
Efter filmen er der tid til diskussion

Pris og tilmelding

Samlet pris for spisning og biograf: 150 kr. (ekskl. drikkevarer og dessert).
Som noget nyt er der tilmelding på: www.glumsoe-bio.dk, hvor der betales for både spisning og biograf. Der er et begrænset antal billetter til arrangementet!

Ovenstående priser er baseret på tilmelding før arrangementet. Kvittering på sms eller mail skal vises både i Café Rejseladen og i Glumsø Bio. 

Materialer

GennemseGennemse
  • Bog

Harpiks : roman

Af Ane Riel (2015)
Fortælling om pigen Livs opvækst i en anderledes familie. Det er en historie om kærlighed, loyalitet og omsorg, men o...
Læs mere