Stillbillede fra filmen Den dag på stranden
Stillbillede fra filmen Den dag på stranden

Om dette arrangement

Tid
17:45 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek

Bøf, bog og bif - Den dag på stranden

Til Bøf, Bog og Bif spiser vi i Café Rejseladen, hører om bogen bag filmen: "Den dag på stranden", som vi efterfølgende ser i Glumsø Bio. Vi slutter af med snak om filmen.

Torsdag den 23. maj fra kl. 17.45-ca. 22.00 inviteres der til en spændende kulturel aften, hvor vi starter med spisning i Café Rejseladen for derefter at høre om bogen, Den dag på stranden af Ian McEwan, før vi ser filmen af samme navn i Glumsø Bio. 

Vi mødes til forårets sidste ”Bøf, Bog og Bif”, som er et samarbejde mellem Café Rejseladen, Glumsø Bio og Glumsø Bibliotek. Denne gang skal vi se filmen, Den dag på stranden med Saoirse Ronan i hovedrollen som Florence og Billy Howle som Edward.   

Filmen foregår på et badehotel i Dorset i 1962, hvor et ungt par fejrer, at de er nygifte. Florence er af fin familie og musikalsk engageret, mens Edward kommer fra mere ydmyge kår. Bryllupsnatten ender som en smertelig ydmygende affære fro dem begge. Og deres valg derefter kommer til at mærke dem for livet.   

Vi starter med spisning i Café Rejseladen for derefter at høre om bogen bag filmen, som vi efterfølgende ser i Glumsø Bio. Efter filmen er der tid til snak med inspiration fra et kort tema-oplæg. 

Glumsø Bibliotek har et begrænset antal bøger, til dem, der har lyst til at læse bogen bag filmen.   

Vil du høre mere om arrangementet, er du velkommen til at henvende dig til:
Glumsø Bibliotek: 55 88 40 30 og tale med Helle eller Vibeke.

Tid, sted, pris og tilmelding: 
Torsdag den 23. maj fra kl. 17.45-ca. 22.00. 

Pris for spisning: 80 kr., ekskl. drikkevarer  
Pris for biograf: 70 kr.  
Der betales for mad, drikke og biografbillet på selve dagen hos henholdsvis Café Rejseladen og Glumsø Bio. Priserne er baseret på tilmelding før arrangementet. Tilmelding på sms eller mail skal vises ved betaling. 

Når vi nærmer os, kan du se mere i pressen, på vores hjemmeside eller Facebook om de enkelte film.  

Du tilmelder dig her på siden og betaler, når du kommer til arrangementet.