Om dette arrangement

Tid
14:30 - 15:15
Pris
Gratis
Lokalitet
Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Grønnegade 10
Lave ridebane
4700 Næstved
Sted
Grønnegade Kaserne Kulturcenter
Arrangører
Næstved Bibliotek, Grønnegade Kaserne Kulturcenter
For hvem?

FABRÄK

Kom til koncert med det højenergiske band FABRÄK og få serveret den perfekte cocktail af lyrik, skrål og dans!

FABRÄK er et både ungt og nyt band, der allerede er begyndt at skabe vibrationer på den danske rapscene med deres iltre, brovtende og unikke blanding af højenergisk undergrundsrap, punk og dansable beats – næsten som en fusion mellem Cheff Records og Sleaford Mods.
Resultatet fremføres med en bemærkelsesværdig og energisk omgang rå lyrik, hvilket kan høres på begge bandets singler ”VOLDSOMT” og ”DAARLIGT”, der henholdsvis proklamere drengenes hurtige livsstil og revser samfundets store (og små) tendenser og trends.
Ligesom Næver Ending Stories ønsker at fremhæve ord og fortællinger på tværs af kunstforme, ligeså krydser FABRÄK grænserne mellem rap, pop, punk, sang, skrål og rap på modersmålet.

Om FABRÄK
Duoen består af Sixten Rasmussen og Anton Dyrby. FABRÄK udgav deres første sang nogensinde 'VOLDSOM' tilbage i marts 2021, og den har akkumuleret over 50.000 afspilninger på tværs af diverse tjenester og har fået omtale i både Politiken og P3. Kort efter både spillede de deres debutkoncert i Byhaven i Pumpehuset, København og udgav opfølgersinglen 'DAARLIGT', som ligeledes har høstet mange afspilninger. FABRÄK bevæger sig hurtigt, og nu har Næver Ending Stories’ publikum mulighed for at se noget stort, før det stikker helt af. 

Næver Ending Stories (NES) er et samarbejde mellem Næstved Bibliotek og Borgerservice, Grønnegades Kaserne Kulturcenter, Næstved Museum, Næstved Cityforening, Talentskolen og Ungdomsprojekthuset JB10, Næstved Ungdomsskole. NES er støttet af Mærk Næstved, Næstved Kommune.