Podcast Lounge - Halloween

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis - men med tilmelding
Bibliotek
For hvem?

UDSOLGT: Podcast Lounge - Halloween!

UDSOLGT: Nu vender Podcast Lounge tilbage - denne gang med temaet Halloween.

Podcasts og gode samtaler er igen i fokus når Næstved Bibliotek og Næstved by People slår dørene op for endnu en omgang Podcast Lounge. Denne gang er temaet ‘halloween’ og podcasten ‘Er der nogen?’, som fortæller om det okkulte og uhyggelige danske sagn.

Podcast Lounge finder sted tirsdag d. 27. oktober fra kl. 19:00 til 20:30 på Næstved Museum Helligåndshuset på adressen Ringstedgade 4, 4700 Næstved.

Vi lytter sammen til et afsnit af 'Er der nogen?' og efterfølgende starter vi en afslappet snak om podcasted, temaet, samfundet, andre medier med samme tema og hvad der ellers falder os ind. Vi slutter af med at give vores personlige anbefalinger til bøger, film, dokumentarer, serier og andre podcasts der lægger sig op ad vores halloween-tema. Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere.

Podcast Lounge skal ses som et trygt rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og nysgerrighed for podcasts. Derudover er Podcast Lounge for alle - uanset om du allerede lytter til podcasts, om du er nysgerrig på mediet eller blot mangler inspiration til hvad du kan lytte til.

Det er gratis at deltage i Podcast Lounge, men kræver tilmelding, så vi ved hvor mange vi bliver. Der kan maks være 12. deltagere pr. arrangement.

Næstved Bibliotek og Næstved by People takker Næstved Museum for lån af lokale, som skaber de perfekte (u)hyggelige rammer for denne omgang Podcast Lounge.