Podcast Lounge Sankt Hans Special

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Boderne
Sct Peders Kirkeplads 8
4700 Næstved
Sted
Sct Peders Kirkeplads 8
Arrangører
Næstved Bibliotek, Næstved By people
For hvem?

Podcast Lounge: Hekse og kvindesyn

Endelig er det igen muligt at mødes til Næstveds helt egen podcastklub, hvor vi sammen lytter og debattere.

Efter flere måneders nedlukning er solen atter vendt tilbage, og det samme er muligheden for at samles i Næstveds egen podcastklub for at lytte til, og snakke om, podcasts, samfund og alt derimellem.

Program: Sankt Hans special

Årets første Podcast Lounge bliver en Sankt Hans special, hvor vi for første gang mødes udendørs ved Boderne i Næstved. Under den lune sommeraftensol vil vi sammen lytte til et afsnit af podcastserien ‘Gåsehud’, som omhandler en markant periode i dansk historie: nemlig 1600-tallets heksejagter, hvor flere danske kvinder blev anklaget, og henrettet, for at have udøvet hekserier. Efter at have hørt afsnittet, starter vi en afslappet og uhøjtidelig snak: om det vi har hørt, emnet, nærtliggende tendenser i samfundet, andre medier med samme tema - og hvad der ellers falder os ind! Vi slutter aftenen af med at dele gode anbefalinger af andre medier med samme eller lignende tema – bøger, film, dokumentarer, you name it.

Praktisk

Alle deltagere skal have et gyldigt coronapas eller negativ test. Næstved Bibliotek og Næstved by People sørger for drikkevarer og en lille goodiebag med snacks til alle deltagere. Podcast Lounge foregår denne gang i de gamle boder, som er ved at blive åbnet op som kultur- og medborgerhus. Hvis vejret er godt afholder vi arrangementet udenfor, tag derfor gerne en ekstra trøje med. Adressen er Sct. Peders Kirkeplads 8.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding, så vi ved, hvor mange vi skal sætte op til. Der er plads til 12 gæster. Næstved Bibliotek og Næstved By People sørger selvfølgelig for at alle restriktioner bliver overholdt. 

Lytterfællesskab

Der sker noget helt særligt, når man lytter sammen - og det er det rum, vi hylder i Podcast Lounge. Podcast Lounge er et trygt lytter-rum med mulighed for at møde nye mennesker og tale åbent om en fælles interesse og en nysgerrighed for podcasts.

Alle er velkommen til Pocast Lounge - uanset om du allerede lytter til Podcast, er nysgerrig på mediet eller mangler inspiration til hvad du skal lytte til.