Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
75 kr.
Lokalitet
Næstved Bibliotek
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved
Sted
Salen
Arrangører
For hvem?

Skriveworkshop med forfatter Camilla Wandahl

Er du vild med fantasy, tegneserier eller sjove bøger? Syder og bobler det med gode historier inde i dit hoved? Og vil du gerne bruge tre dage af din sommerferie på at skrive dine egne historier? Så har du chancen nu!

Deltag i tre dages skriveworkshop på Næstved Bibliotek sammen med andre børn på din egen alder.

Forfatter Camilla Wandahl er underviser på kurset, hvor I skriver, digter, tegner og hygger jer. Der bliver tid til at tale om, hvordan gode historier bygges op og hvordan man skriver en stærk person frem. Og naturligvis også til at snakke om gode læseoplevelser.

Når de tre dage er gået, vil du have starten til en masse historier, som du selv kan gå hjem og skrive videre på.

Drenge og piger i alderen 9-12 år, som bor i Næstved Kommune, er velkomne til skriveworkshoppen - uanset om du tit skriver dine egne historier derhjemme, eller du bare synes, at det kunne være sjovt at prøve din skrivelyst af.

Vær opmærksom på, at du selv skal medbringe frokost hver dag til skriveworkshoppen. Har du en bærbar pc, som du er fortrolig med, må du også meget gerne tage den med.

Hvis du har lyst til at møde Camilla Wandahl og høre om hvordan hun arbejder som forfatter allerede inden skriveworkshoppen, kan du melde dig til forfatteroplægget med hende på Næstved Bibliotek lørdag d. 19. juni her