Billede fra bogen om Walter
Hvalen Walter gør børn glade!

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
20 kr.
Bibliotek
For hvem?

Mød Walter den glade hval

Hør historien om hvalen, der altid kan finde en grund til at smile, og lav selv en hval af træ.

Walter er den gladeste lille hval, du nogensinde vil møde. Uanset hvad der sker, kan han altid finde en grund til at smile. Walter lærer børn at tackle hverdagens små og store udfordringer med et smil. På Walters rejse rundt om Jorden stiller han en masse spørgsmål, der sætter positive tanker i gang hos de børn, han møder.

Lav din egen glade hval

Vær med til et par hyggelige timer med højtlæsning, skattejagt og kreativ aktivitet for børn og deres forældre. Har du lyst, kan du lave din egen lille træhval i Walters værksted. Alle børn, der deltager i skattejagten, får deres egen hval, en plakat og en lille glad hval-tatovering.

Forfatter Martin Witt vil sammen med alfefiguren Mejse (Aase Morell) læse højt fra bogen Walter den glade hval (2018) og tale med børn og voksne om den. Bogen om Hvalen Walter er blandt andet kendt fra det populære TV-program ”Løvens Hule” på DR1 og fra Tivolis Halloween-marked.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 3-9 år og deres forældre.

Køb billet til 20 kr. her på siden.
 

Pris
20

Materialer

GennemseGennemse
Reservér
  • Billedbog

Walter den glade hval : der er altid en grund til at smile

Af Martin Witt, Mauro Delli Bovi (2018)
Billedbog. Den lille hval Walter er altid glad. Han tænker over, hvordan det må føles ikke at være glad. Walter beslu...
Læs mere