Billede fra filmen Forårsfest, som ligger på filmstriben.dk
Billede fra filmen Forårsfest, som ligger på filmstriben.dk

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Section

Forårsfilm for de mindste

Vi viser igen film for børn på Glumsø Bibliotek nogle torsdag formiddage i foråret. Denne torsdag viser vi fire film om forår og påske.

I starten af året viser vi igen film på Glumsø Bibliotek i "Bibliobiffen" for de allermindste (1½-3 år) og for de lidt større (3-6 år). Filmene vises på bibliotekets store lærred. Filmarrangementet er for institutioner og dagplejere, men også for forældre og bedsteforældre med deres børn og børnebørn.

Torsdag d. 21. marts kl. 10 er det sidste gang i foråret for den mindste aldersgruppe - for de ½-3-årige. Og vi viser fire film med fokus på forår og påske. 

Snuttefilm - halløj lille abe: 
Hver film i Snuttefilm serien er et lille eventyr i sig selv med mange følelser, meget musik og stor dramatik på små børns niveau. Mellem filmene dukker de små figurer »Snutterne« op i mellemspil, som både fungerer som pauser at få vejret i og som præsentationer af den næste film. Snuttefilm er film for de mindre børn, i roligt tempo og med fortællinger, som børnene kan genkende sig selv i.

Rita & Krokodille: 
At være modig. Forår er smukt. Der er fine ny blomster og fugleunger, som skal lære at flyve. Rita og Krokodille er nu mere interesserede i mudder. Ritas går ud i en stor mudderpøl og så sidder hendes støvle fast. Krokodille er ikke vild med mudder, men han får Rita fri. Så sidder Krokodille fast. Rita er bange og løber afsted efter hjælp. Hun ser en fugleunge, klar til at flyve. Hvor er den modig. Rita kan også være modig og tager tilbage til Krokodille for at redde ham.

Lillefinger - påskeægget: 
Lillefingers bedstefar kommer med påskeæg, fulde af slik, men Myre har svært ved at kende forskel på dit og mit.

Forårsfest: 
Det er forår i skoven. Hjortene har hver deres fugleflok siddende på geviret, og fuglene fløjter smukt i kor. Men en lille hjort er uheldig: den har kun én fugl på sit gevir, og fuglen er hæs. I hidsighed falder hjorten ud over en skrænt. Nu starter en musikalsk kædereaktion. Og det viser sig, at den lille hjort og den hæse fugl har skjulte talenter.

Pris og tilmelding:
Det er gratis at deltage. Tilmelding til Glumsø Bibliotek på: 55884030 eller nstgl@naestved.dk. Skulle I efter tilmelding blive forhindret i at komme, må I meget gerne give os besked!

Torsdage:
24.1., 21.2., 21.3.: For de 1½-3-årige
7.2., 7.3., 4.4.: For de 3-6-årige