Billede fra tidligere byttemarked
Giv dine brugbare ting væk og tag, hvad du kan bruge af det, som andre byttere har medbragt.

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
For hvem?
Section

Byt dig til nyt på Glumsø Bibliotek

Lørdag den 28. september fra kl. 10.00-13.00 afholder vi igen byttemarked på Glumsø Bibliotek. Her kan du være med til at gavne miljøet og andre ved at dele dit overskud af ting. Samtidig kan du selv kan få glæde af det, som andre ikke længere vil have.

Gennem de sidste seks år har der været afholdt byttemarkeder i samarbejde med Næstved Bibliotek, både i Næstved, Glumsø og senest på Korskilde Bibliotek. Og nu gentages succesen med at "bytte sig til nyt" i Glumsø. 

Giv, hvad du har og tag, hvad du kan bruge
Konceptet er simpelt "Giv, hvad du har, tag, hvad du kan bruge" (dog uden at hamstre). Mød op med godt humør samt gode brugbare ting fra gemmerne, som alligevel bare samler støv. Tingene skal stadigvæk have en god værdi for andre. Og det er din adgangsbillet for at deltage. Ting, der er hullede, plettede, beskidte, i stykker mv., hører ikke til på byttemarkedet! 

Sæt dine ting i de korrekte kategorier
Du skal selv placere dine medbragte ting i de korrekte kategorier på bordene. Og du kan med fordel sortere dine bytteting hjemmefra, fx tøj i størrelser og om det er til børn, damer eller herrer, bolig, planter, bøger mv. Det gør det lettere for dig selv, når du skal fordele dine ting. Du er også velkommen til at spørge de frivillige, som gerne hjælper, hvis der er tid. Store ting som møbler og fjernsyn modtages ikke, her henvises til www.afhent.dk eller www.storskrald.dk 

Der er mange gengangere, der støtter op om konceptet. Og vi håber også at se mange nye byttere fra lokalområdet til det kommende Byttemarked. Har du lyst til at give en hjælpende hånd, er der altid brug for frivillige på selve dagen, til at byde folk velkommen, holde orden på bordene og gøre klar/rydde op, når det slutter.  

Læs mere på www.byttemarked.nu og Facebook

Du kan læse nærmere om konceptet på hjemmesiden og få mere at vide om de lokale byttemarkeder ved at melde dig ind i Facebook gruppen "BYTTEMARKED - SYDSJÆLLAND OG ØERNE".  

Pris
0